Dagen. Tanden. Hyn. Och heltäckande simkläder.

Det är stressigt precis innan semestern. Men jag märker också att jag mår bra, bättre än förra året, då jag var sliten och kände mig hundrafemtio år gammal. Det måste bero på att jag inte skriver bok TAR HAND OM MIG. I dag har jag varit ledig. Eller, förlåt: ”ledig”. Jag lämnade Amelia-krönika redan i går kväll och gjorde AB-intervju inför sommarens deckarnovell i Aftonbladet Söndag på morgonen, så jag kunde därför ägna dagen åt att köra som en vettvilling fram och tillbaka genom Bryssel göra en miljon ärenden. (Äldsta dottern går på semester på torsdag, och hon ska ekiperas inför lägerveckan. Jag har fått en packningslista. Med poster som ”regnkläder” och ”myggstift”. Och vi bor visserligen i Europas regnigaste huvudstad, men det betyder uppenbarligen INTE att vi har regnbyxor i rätt storlek. (Vi har regnbyxor i cirka 63 andra storlekar, men det hjälper föga.)

Jag passade också på att köpa våtdräkter till Vansbrosimningen som min karl och jag ska genomföra. Hur jag ska kunna testa min innan det blir dags, är en gåta. Men jag funderar på att göra det medan tjejerna har sin simavslutning. Eller tror ni att terapikostnaderna för Skammen När Mamma Klev In Iförd Heltäckande Våtdräkt Inför Alla Kompisar blir för höga? Antagligen. Jag får nog åka dit en morgon, precis när de öppnar. Då är det bara jag som får skämmas antar jag. Och mina terapikostnader skjuter jag på framtiden.

Jag har också gjort veckans ansiktsbehandling. Det såg ut så här:

I kväll ska maken och jag på middag. Jag går dit direkt från tandläkaren. Bedövad och härlig. Christophe har redan föreslagit att han ska gå själv. ”Vill du inte vara med barnen?” undrade han. ”Du har ju varit borta så mycket på senaste tiden.”

Jo jo.

”Jag är hellre med dig, älskling”, sa jag.

 

 

3 reaktioner till “Dagen. Tanden. Hyn. Och heltäckande simkläder.”

  1. Jag har en extradotter numera. 11 år. Häromdagen frågade hon om jag (normalklädd, normalfriserad, normalsminkad)kunde tänka mig att gå ut bakvägen. Hennes kompisar väntade utanför den vanliga entrén.
    Din döttrar skulle troligtvis ALDRIG repa sig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.