Hello… is it me you’re looking for?

Det känns som om den enda som gått ur tiden sedan jag senast bloggade är den här bloggen. Internets egna likmaskar har tagit över, jag möts av 2146 skräpkommentarer när jag loggar in.

Jag… eherm… skriver. På en ny bok. Och försöker sortera mig fram bland skräpkommentarerna. Beroende lite på hur svårt eller lätt jag har att koncentrera mig. (Och om jag har några ”liv” kvar i Candy Crush.)

Jag befinner mig exakt här i skaparprocessen:

Det är som bäst just nu med skrivandet. När allt fortfarande är möjligt. Och allt är idéer som passar in. Ingenting skaver, allt sjunger i perfekt harmoni. Jag är övertygad om att detta blir det bästa jag skrivit, antagligen det bästa någon har skrivit.

Vad jag gör annars?

Lyssnar på: soundtracket till Searching for Sugarman. Herregud, så bra det är.

Läser: Helena von Zweigbergks senaste Än klappar hjärtan. Och Röde Orm. Ja, mamma, den är verkligen otroligt rolig. Det ÄR inte klokt att jag inte har läst den tidigare.

Tittar på: Efter en sommar med Breaking Bad (fem säsonger) så tittar jag inte på så mycket alls. Orange is the new black skulle jag vilja se. Men eftersom Netflix inte finns i det här jävla landet där jag bor så får jag väl nöja mig med… jag skulle kunna ge Friday Night Lights en ny chans. Så får det kanske bli.

Njuter av: att barnen började skolan i dag. Glada, solbrända och friska studsade de till skolbussen i morse. Jag ger dem till på torsdag innan de har tröttnat, fått hårlöss och en seg influensa med tillhörande tuberkuloshosta.

Plågas av: träningsvärk. Jo. Så är det. Min variant på 5:2 är just nu: hårdträna fem dagar, träna lite mindre två dagar. Och min kropp har inte levt så på mycket, mycket länge. Och den protesterar. Ganska högljutt. (Annars skulle jag vilja påpeka – apropå påståendet att 5:2-dieten uppmuntrar till/bidrar till/ORSAKAR ätstörningar att det är den knappast ensam om att göra. För den som vet något om ätstörningar kan berätta att MAT bidrar till ätstörningar. Och ALLA former av dieter är knark för någon med den typen av sjukdom. En enkel VÅG fungerar som den vackraste crackpipa. Mår man bra av att fasta två dagar i veckan har man antagligen inte några ätstörningar. För har man ätstörningar mår man inte bra. En annan sak är att någon som har ätstörningar inte kan hålla på och deltidsfasta.)

Men annars vill jag väl tacka livet, och den här sommaren. Inte förrän nu så här efteråt, när soldagarna sitter i kroppen, inser jag hur mycket jag behövde den. Hur har ni haft det? Bra, hoppas jag.

Kanske bloggar jag igen, vilken månad som helst. Annars hittar ni mig på facebook, på instagram (malinperssongiolito) eller twitter (@malinpgiolito) och i vartendaste nummer av Sveriges största tidning för kvinnor: Amelia. Min mejl är: malin@giolito.eu. Hör av er, vetja.

Eller så ses vi här:

Jag ska prata om att skriva och läsa. Det jag kan.

 

 

16 reaktioner till “Hello… is it me you’re looking for?”

  1. Hurra för att du har börjat blogga igen! 🙂 Upptäckte det av en slump när jag tänkte länka till dig från min blogg. (katinkabloggen.se)Tänk så lite som krävs för att rädda en lite moloken kväll – ett antal olästa blogginlägg från min favvobloggerska. 🙂 Kram från Katinka (som knappt vågar skriva att vi, maken och jag, kört 5:2 sen i april och inte anser oss ett dugg ätstörda). Nu ska jag läsa din blogg och se vad du skriver om saken.

  2. Hurra för att du har börjat blogga igen! 🙂 Upptäckte det av en slump när jag tänkte länka till dig från min blogg. (katinkabloggen.se)Tänk så lite som krävs för att rädda en lite moloken kväll – ett antal olästa blogginlägg från min favvobloggerska. 🙂 Kram från Katinka (som knappt vågar skriva att vi, maken och jag, kört 5:2 sen i april och inte anser oss ett dugg ätstörda). Nu ska jag läsa din blogg och se vad du skriver om saken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.