En dag i livet

När man är sjuk och det mest produktiva man gör på en hel skrivdag är att misslyckas med nivå 147 på candy crush. Då är det naturligtvis jättejättepatetiskt att kolla sina ”mentions” på twitter. (Herregud!! så patetiskt, osv. men vad fan. Nu är det här min blogg, jag får prata om mig själv härinne och det här var det roligaste som har hänt på hela dagen, förutom en jättelång tråd på fejsbok om Piratförfattarna som planerar att ställa upp i melodifestivalen… Ni hör. Very Produktiv Skrivdag. Så. Håll ut.)

Titta här:

 

Jag är ju ganska van vid att jämföras med en äldre man. Men att jämföras med den här ynglingen var något nytt. Nu undrar jag bara: den här BonesOfStone, VEM är det han tycker är efter-sex-bilden? Och ja, jag vill också veta vad Löfven har för plastikkirurg.

Och här kommer nästa:

 

Och den här snubben… Jag får lust att ringa upp honom. Förklara. JAG VEEEEEET, vill jag säga. JAG LÅTER DUM I HUVVET, MEN JAG ÄÄÄÄR INTE DUM I HUVVET. Jag har LEGAT SÖMNLÖS för att jag låter som om jag har talfel i det där inslaget. Att jag inte NORMALT SETT talar på det där viset. Men Gillian Flynn gör grejer med mig och alla de grejerna är inte helt och hållet positiva.

Nu. Ut i regnet. Hämta sångfågel på Svenska kyrkan. Todelooo.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.