som inuti en äppelmunk

Jag köpte ny halsduk och mössa. Visserligen hade jag redan både halsduk och mössa, men de har en tendens att försvinna ungefär samtidigt som skolbussen på morgnarna. De nya klädesplaggen fick jag behålla – helt för mig själv – i ungefär två timmar. Men i bilen på väg hem från simningen drog tonåringen av mig halsduken, krängde den över sin egen hals i stället och konstaterade att ”mamma, PRECIS en sån här har jag önskat mig HUR LÄNGE SOM HELST”. Jag hann inte ens sucka förrän hon drog ett djupt andetag och fortsatte ”…och den luktar REDAN mamma, åh, vad gott, den godaste lukten i hela världen, som inuti en äppelmunk”.

Vad man gör?

Döljer glädjetårarna så gott man kan och tänker att det brukar ju inte bli så kallt i Bryssel.

 

Så fin färg. Och så mjuk. Den passar dottern perfekt.

2 reaktioner till “som inuti en äppelmunk”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.