Som Snobben skulle ha sagt: Every now and then I feel my existence is justified

Jag läser i tidningen att det skrivs ut mer och mer antidepressiva läkemedel till hundar.

Och kan inte låta bli att undra:

hur låter det på veterinärmottagningarna ute i landet?

Tänk positivt! Du måste lära dig att se det GODA i tillvaron. Kom igen! Det finns så mycket att glädjas åt! Så många rumpor att sniffa, så många strumpor att tugga sönder. Och i kväll blir det mat igen.

Seså!

I dag är den FÖRSTA dagen på resten av ditt liv!

Inte det?

Säkert?

Alldeles säkert?

Du måste unna dig. Lite egentid. Och kanske en långpromenad, eller ett nytt fräsigt halsband. Bara för att du kan.

Och så undrar jag:

Hjälper medicinen?

8 reaktioner till “Som Snobben skulle ha sagt: Every now and then I feel my existence is justified”

 1. Bah! Det ångar ur öronen av ilska – och förtvivlan. Dessa stackars hundar är i klorna på vanvettiga och djurplågande hussar och mattar som inte begriper sig på vad det innebär att ha hund. De fattar nada. Det enda de vill ha är ett viljelöst kramdjur. En docka. De borde ha hundförbud, hela bunten. De kan inget, vet inget, förstår inget. Och framför allt vill de inte ha besvär.
  Fan ta alla veterinärer som skriver ut antidepressiva medel. De borde få knäskålarna sönderskjutna och fråntas sin legitimation. Är jag förbannad? Gissa!

  Nu går jag och kramar labbarna och mopsen…

 2. Bah! Det ångar ur öronen av ilska – och förtvivlan. Dessa stackars hundar är i klorna på vanvettiga och djurplågande hussar och mattar som inte begriper sig på vad det innebär att ha hund. De fattar nada. Det enda de vill ha är ett viljelöst kramdjur. En docka. De borde ha hundförbud, hela bunten. De kan inget, vet inget, förstår inget. Och framför allt vill de inte ha besvär.
  Fan ta alla veterinärer som skriver ut antidepressiva medel. De borde få knäskålarna sönderskjutna och fråntas sin legitimation. Är jag förbannad? Gissa!

  Nu går jag och kramar labbarna och mopsen…

 3. Jag håller med dig Anki. Även det med knäskålarna. Har sett/ser på nära håll de som håller utpräglade jakt/vallhundar som gosedjur. Och de mår inte bra. Djuren. Det borde återinföras skatt på hundar och så även på katter för att få bort en del av det där. Dessutom borde det finnas något som gör att inte kreti och pleti kan föda upp djur hur som haver.

  Nu ska jag klappa mina taxar…

 4. Jag håller med dig Anki. Även det med knäskålarna. Har sett/ser på nära håll de som håller utpräglade jakt/vallhundar som gosedjur. Och de mår inte bra. Djuren. Det borde återinföras skatt på hundar och så även på katter för att få bort en del av det där. Dessutom borde det finnas något som gör att inte kreti och pleti kan föda upp djur hur som haver.

  Nu ska jag klappa mina taxar…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.