Julen fortskrider på det bästa av alla vis

Julen fortskrider på det bästa av alla vis. I dag åt vi italiensk hämtmat. Eller ”vi”? ”Jag och min man” åt italiensk hämtmat. De flesta andra omkring bordet rynkade sina små, franska näsor åt de rostade kronärtskockorna, zucchinin, spenaten och champinjonsalladen och rostade istället vitt bröd befriat från alla former av fibrer. Det åts. Med extrasaltat smör på. Och det är ju också gott. Om man så vill.

Jag vaknar varje morgon med precis så mycket feber att jag slipper sätta på mig träningskläder och istället kan njuta av Netflix och John Greens senaste (Pappersstäder).

I natt drömde jag om David Bowie.

Och mer än så har jag faktiskt inte att berätta.

6 reaktioner till “Julen fortskrider på det bästa av alla vis”

  1. Läser som alltid men hinner oftast inte kommentera. Det tar så lång tid att komma på något som matchar dina ekvilibristiska ordutbrott. Gott nytt år hur som helst. Om du träffar Åsa Larsson så hälsa från mig och tacka för uppmaningen hon skrev när hon signerade mitt ex av Molok. Den fick mig att våga skriva klart.

  2. Läser som alltid men hinner oftast inte kommentera. Det tar så lång tid att komma på något som matchar dina ekvilibristiska ordutbrott. Gott nytt år hur som helst. Om du träffar Åsa Larsson så hälsa från mig och tacka för uppmaningen hon skrev när hon signerade mitt ex av Molok. Den fick mig att våga skriva klart.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.